In The Move - Logo

Wie

Marianne Luijk
Marianne Luijk

Mijn naam is Marianne Luijk (1970), oprichtster van In the Move. Mijn achtergrond bestaat uit een commerciële studie, met marketing en kennistechnologie als specialisme, en ruim 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik inmiddels vele bruggen leren slaan tussen die cognitieve wereld en andere, meer intuïtieve manieren om in het leven te staan.

De opleiding tot yogadocent markeert de start van mijn verdere ontwikkeling. Het menselijk vermogen tot groei is me blijven inspireren: lesgeven en bijleren gaan voortdurend hand in hand. Vandaar dat ik aanvullende scholing in Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Hypnotherapie, Voice Dialogue en Systemisch Werken heb gevolgd. Technieken die elk op eigen wijze helpen om onze grenzen als mens te blijven verleggen.

In the Move verenigt alles wat ik mettertijd heb geleerd. 'Heel de mens in beweging brengen' staat hier centraal. Ik heb zelf de enorme kracht van alle door mij gebruikte technieken persoonlijk ondervonden en vind het mooi om nu een verschil te kunnen maken voor anderen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen.

Al enkele jaren begeleid ik individuen en groepen als yogadocent, hypnotherapeut en NLP-trainer bij processen op het vlak van persoonlijke en professionele groei. Daarnaast bied ik, sinds ik in 2010 moeder ben geworden van een prachtige dochter, ook zwangerschapsbegeleiding en Kindertolk® consulten aan.

Footer

Sitemap | Disclaimer | Copyright© In The Move - Wijk bij Duurstede/Culemborg