In The Move - Logo

Zwangerschap- begeleiding

Het krijgen van een kindje is een van de grootste veranderingen in je leven. Zowel lichamelijk als ook sociaal en emotioneel staat ‘de wereld op z’n kop’. Vanuit mijn achtergrond als docent zwangerschapsyoga en hypnotherapeut begeleid ik vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Hierbij combineer ik hoofd, hart en lichaam.

Zwanger zijn en bevallen zijn ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Veel voorkomende vragen zijn: Hoe verloopt mijn bevalling? Kan ik het wel aan? Wat houdt het moederschap in? Kan ik de verantwoordelijkheid wel aan? 

Zwangerschapsbegeleiding is niet alleen gericht op de bevalling, maar ondersteunt je in het hele proces dat je doormaakt tijdens de zwangerschap. Intens van je zwangerschap genieten, rust, het contact met je kindje, het vertrouwen –ook in de voorbereiding op je bevalling kan dit je allemaal helpen. Door middel van adem- en lichaamsoefeningen krijg je meer vertrouwen in je eigen lijf. Het belangrijkste uitgangspunt is om jou zo optimaal voor te bereiden op de bevalling, zodat het een mooie ervaring is.

Na je bevalling stopt op een gegeven moment de kraamzorg en begeleiding door je verloskundige. Bij het consultatiebureau is er vooral aandacht voor je kind. Wie is er voor jou als moeder? De begeleiding na de bevalling is erop gericht om het contact met jezelf en je lichaam te herstellen.

Footer

Sitemap | Disclaimer | Copyright© In The Move - Wijk bij Duurstede/Culemborg