In The Move - Logo

Systemisch
Werken

Van jongs af aan kent je leven al vele systemen. De familiesystemen van je vader en moeder en de verbinding tussen die systemen. Je groeit op en ontwikkelt je in systemen met je opvoeders, je schoolklas, een team, een vereniging en weer later werk je in systemen, zoals in organisaties. Je leert en ontwikkelt je binnen die systemische context. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, een zielsstroom die je op een diep en vaak onbewust niveau beweegt.

Wanneer je de verbinding kwijtraakt met wie je bent, waar je naartoe wilt, biedt Systemisch Werken d.m.v. een opstelling mogelijkheden om dieper in een systeem te kijken. Zo wordt inzicht verkregen in hoe mensen verstrikt zijn in de systemen waarvan zij deel uitmaken. Oplossingen worden mogelijk als de verstoorde structuur eenmaal zichtbaar is. Energie kan weer stromen, de verbinding met het grotere geheel wordt herstelt en geeft zo een impuls die weer in beweging brengt wat was vastgelopen.

Door je blik te verruimen wordt er een enorme krachtbron aangeboord: het grotere geheel waar je onderdeel van bent. Zo ontstaan er verrassend snel oplossingen voor problemen die eerder ongrijpbaar leken.

Footer

Sitemap | Disclaimer | Copyright© In The Move - Wijk bij Duurstede/Culemborg