In The Move - Logo

NLP

img
img
img

NLP is een heldere, effectieve communicatiemethodiek die erover gaat of we wel effectief communiceren – thuis, op het werk, overal? Komt onze boodschap altijd over, of ontstaan er ook misverstanden?

Hoe vaak zeggen we niet tegen onszelf en anderen: ‘Dat kan ik toch niet’ of ‘Ik ben nu eenmaal zo'? Blokkades als angst of schaamte verstoren dikwijls ons innerlijke communicatieproces. NLP helpt echter dit te veranderen en succesvoller te zijn. NLP kan verklaren waarom gedragsverandering op bewust niveau vaak niet aanslaat, geeft inzicht in onderliggende structuren en processen bij communicatie en gaat in op de vraag waarom sommigen meer bereiken dan anderen.

De NLP-methodiek legt verband tussen de werking van ons zenuwstelsel enerzijds, en de centrale rol die taal voor ons speelt anderzijds. Neuro betreft dan de wijze waarop we de werkelijkheid ervaren en dit in gedachten, gevoelens en beelden omzetten. Linguïstisch slaat op het gebruik van taal om onze innerlijke wereld weer te geven en dat wat taal met ons doet. Programmeren duidt ten slotte op het sturende interne programma dat hieruit ontstaat.

Het effect van NLP kan enorm zijn. Beter gebruik van (latente) vermogens en vaardigheden. Inzicht in eigen waarden, overtuigingen en onbewuste innerlijke processen. Meer grip op tal van situaties, zowel in werk als het persoonlijke leven. Krachtiger en gemakkelijker communiceren. Meer resultaat met minder moeite. Meer richting aan je leven kunnen geven. En boven alles: veel meer rust, flexibiliteit, begrip en plezier in de communicatie met jezelf en met anderen!

Footer

Sitemap | Disclaimer | Copyright© In The Move - Wijk bij Duurstede/Culemborg