In The Move - Logo

Kindertolk®

img
img
img

Een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt of vaak ziek is, is een bron van zorg. Toch kan juist dit kind positieve ontwikkelingen brengen in jezelf en het gezin.

De PresentChild® Methode is een doelgericht instrument dat met uiterste precisie leidt naar de essentie van wat je tegenkomt in je kind. Kinderen spiegelen en laten ons zien waar we werkelijk mee bezig (mogen) zijn. Als ouder ervaar je dat je kind klachten heeft of ‘probleem’ gedrag vertoont, terwijl je kind je eigenlijk iets wil vertellen.

Tijdens de intake krijg je de gelegenheid om uitgebreid je verhaal te doen over het probleem van je kind. Ik luister zonder oordeel en schrijf jouw verhaal zorgvuldig op. Je kind hoeft niet mee; het gaat om jou.

In de vervolgsessie geef ik je de vertaling terug en krijg je de boodschap die je kind voor jou heeft te horen. In het kindertolken ontroert het me iedere keer weer dat de onderliggende boodschap van de kinderen zo dichtbij de kern komt, dat de kinderen hier zo zuiver in zijn. En tegelijkertijd zitten er in de boodschap ook oplossingen verweven wat je als ouder meer/minder mag doen om te helen.

Wanneer de boodschap die je kind voor je heeft duidelijk is, kijken we samen hoe verder te gaan. Soms is het inzicht dat je hebt gekregen al voldoende, soms is er behoefte aan meer begeleiding.
Het doel is bewustwording waardoor jij als ouder, maar zeker ook je kind veel meer vrijheid voelt om zichzelf (weer) volledig te kunnen zijn.

Zie ook: www.presentchild.nl

Footer

Sitemap | Disclaimer | Copyright© In The Move - Wijk bij Duurstede/Culemborg